Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!!! Τριήμερες εργασίες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στην Αθήνα!

Δείπνο εργασίας παραθέτει το βράδυ της Πέμπτης ο ''πρωθυπουργός'' και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου, στα μέλη του προεδρείου της Διεθνούς που φθάνουν στην Αθήνα για τις εργασίες του Συμβουλίου, στις οποίες αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 300 εκπρόσωποι κομμάτων-μελών της οργάνωσης από όλο τον κόσμο.
Στο δείπνο εργασίας πρόκειται να συζητηθούν, μεταξύ άλλων, τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και στην Ελλάδα.
Ειδική συζήτηση θα γίνει για την υιοθέτηση ρυθμίσεων που μπορούν να αποτελέσουν μηχανισμό άμυνας των κρατών έναντι των κερδοσκοπικών επιθέσεων (θα τους πει ο ΓΑΠ που ξέρει από αυτά!!!).
Ο Γ. Παπανδρέου θα κηρύξει την Παρασκευή τις εργασίες του Συμβουλίου, ενώ νωρίτερα θα απευθύνει χαιρετισμό ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης.
Τα κύρια θέματα της ατζέντας του Συμβουλίου, μεταξύ άλλων, είναι:1. Στηρίζουμε την Ελπίδα των Πολιτών στον Αραβικό Κόσμο (βλέπε free ship to Gaza!!!) - Μοιραζόμαστε το Όραμα για Ελευθερία και Δικαιώματα για Όλους (βλέπε πογκρόμ μεταναστών,πογκρόμ συνδικαλιστών και Σύνταγμα!!!).
2. Για να Γίνει η Ειρήνη στη Μέση Ανατολή Πραγματικότητα: Στόχος Ένα Παλαιστινιακό Κράτος-Ασφαλή και Αναγνωρισμένα Σύνορα για Ισραήλ και Παλαιστίνη (ο τονισμός της φράσης στο Ισραήλ όπως έχει πει κι ο Νετανιάχου!!!).
3. Μαθήματα από την τραγωδία της Φουκουσίμα και το Μέλλον της Πυρηνικής Ενέργειας (δικαίως , στην Ελλάδα αρκούμαστε μόνο στα ληγμένα καρκινογόνα χημικά κατά πολιτών).

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Συμβουλίου έχει ως εξής:

Πέμπτη 30 Ιουνίου: Συνάντηση εργασίας του Προεδρείου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς (9:00 μ.μ.)
Παρασκευή 1 Ιουλίου: Έναρξη εργασιών του Συμβουλίου: Χαιρετισμός Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη, ομιλία πρωθυπουργού, προέδρου του ΠΑΣΟΚ και προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργου Α. Παπανδρέου (10 π.μ.), πρώτη συνεδρία του Συμβουλίου (10.30 π.μ.), δεύτερη συνεδρία του Συμβουλίου (3.00 μ.μ.).
Σάββατο 2 Ιουλίου: Κλειστή συνεδρία (9:30 π.μ.), τρίτη συνεδρία του Συμβουλίου (10:00 π.μ.).

Καλή όρεξη και καλά μπάνια στο Ελλάντα σύντροφοι !!!
kokinorodo

Δεν υπάρχουν σχόλια: