Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

«Γαλάζιο» μνημείο ασχετοσύνης για τα διόδια

Αυτοί ήταν που υπέγραψαν τη σύμβαση με τους μεγαλοεργολάβους για τις αυξήσεις των διοδίων, έρχονται τώρα και ζητάνε τα... ρέστα για κάτι που αυτοί είχαν ψηφίσει!
Ο λόγος για τη Νέα Δημοκρατία της οποίας ο... απίστευτος τομεάρχης Δημοσίων έργων ονόματι Σταύρος Καλογιάννης (γιος του φοβερού και τρομερού «Καλπογιάννη» της δεκαετίας του '80 και πολιτικό παιδί του Σουφλιά) με αφορμή τις αυξήσεις των διοδίων εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία...
καταχεριάζει το υπουργείο Υποδομών γιατί, όπως υποστηρίζει «είναι αδιανόητο σε μία εξαιρετικά δύσκολη από οικονομικής απόψεως περίοδο, λόγω των τραγικών λαθών των Κυβερνήσεων του κ. Γ. Παπανδρέου, το Υπουργείο Υποδομών να συναινεί στην περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση όσων κινούνται στο οδικό δίκτυο της χώρας και ενώ οι εργασίες στους άξονες αυτούς έχουν ουσιαστικά σταματήσει από το 2010»!
Παράλληλα ο «γαλάζιος» τομεάρχης «ξεχνάει» ότι η σύμβαση με τους παραχωρησιούχους είχε υπογραφεί επί κυβέρνησης Καραμανλή από τον τότε υπουργό Δημοσίων Έργων Γιώργο Σουφλιά. Και ζητά από το υπουργείο Υποδομών «να απαγορεύσει αμέσως την αύξηση των διοδίων»! Παράλληλα ξιφουλκεί και κατά των μεγαλοεργολάβων χαρακτηρίζοντας «αδιανόητη την πράξη τους» ενώ προσθέτει ότι «πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών έχει εξαγγείλει πολλές φορές, από τον Ιανουάριο του 2010, την μείωση των διοδίων». Κάτι βέβαια που δεν ισχύει και αυτό προκύπτει από μιαν απλή αναζήτηση στο Ίντερνετ!
Αποτελεί πάντως απορίας άξιο πώς οι νεοδημοκράτες «ξέχασαν» τόσο γρήγορα αυτά που οι ίδιοι είχαν υπογράψει πριν από πέντε μόλις χρόνια όταν ήταν στην κυβέρνηση.
diktionews 

Δεν υπάρχουν σχόλια: