Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Ο Βορίδης σε εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα

“ Την ήττα της Αριστεράς έθεσε ως στόχο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, ο οποίος εξαπέλυσε τα βέλη του και εναντίον του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου ”
Οι εμφυλιοπολεμικού τύπου δηλώσεις των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, συνεχίζονται από το βήμα του συνεδρίου που διεξάγεται στο ΣΕΦ. 
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, μιλώντας στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε επίθεση στον κυβερνητικό εταίρο της ΝΔ και τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου.
«Η κρίση στην Ελλάδα έχει συγκεκριμένο όνομα και επώνυμο: Ανδρέας Παπανδρέου» είπε ο βουλευτής της ΝΔ. «Για την καταστροφή του τόπου ευθύνονται οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα Παπανδρέου, σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή» τόνισε ο Μ. Βορίδης και πρόσθεσε πως «πρέπει να υπερασπιστούμε τις αξίες της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας, του Έθνους».

Από τα πυρά του δεν ξέφυγε η Αριστερά, με τον Μάκη Βορίδη να κάνει λόγο για μεγάλη σύγκρουση και μεγάλη αναμέτρηση.
«Θα κρατήσουμε τα ιδεολογικά νάματα. Τον ευρωπαϊσμό του Κωνσταντίνου Καραμανλη, την αφοσίωση στις αξίες της ελευθερίας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, την επανίδρυση του Κώστα Καραμανλή, τη νέα Ελλάδα του Αντώνη Σαμαρά» συνέχισε και επισήμανε πως για να πετύχει οριστικά η ανάκαμψη και η ανάπτυξη προϋπόθεση είναι μια μεγάλη ιδεολογική νίκη και μια μεγάλη ιδεολογική ήττα. «Ήττα της αριστεράς και νίκη της παράταξής μας» σημείωσε.

alterthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: