Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΕΡΤ: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ!

Συγκλονιστική ήταν η παρουσία την Πέμπτη (27/6) το βράδυ των εκατοντάδων απολυμένων των Τσιμέντων Χαλκίδας, οι οποίοι με τις χαρακτηριστικές κίτρινες φανέλες τους έδωσαν οργανωμένα και μαζικά το παρόν στο Ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής, εκφράζοντας κατ’ αρχήν τα αιτήματά τους για την επαναλειτουργία των Τσιμέντων στη Χαλκίδα αλλά και την αλληλεγγύη τους στους απολυμένους εργαζόμενους της ΕΡΤ.
Την Κυριακή (30/6) αναμένεται να προσέλθουν οργανωμένα και μαζικά στο Ραδιομέγαρο οι απολυμένοι της εταιρίας «Κατσέλης», ενώ σήμερα Σάββατο (29/6) πολλοί εργαζόμενοι, μετά από τη μεγάλη Πανελλαδική συγκέντρωση πολιτικής ανατροπής, που διοργανώνουν στην Πλατεία Καραϊσκάκη στην Αθήνα στις 11:30 σειρά από Συνδικαλιστικές Ομοσπονδίες, θα κατευθυνθούν στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.
Εκ των πραγμάτων, το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής μπορεί να μετατραπεί σε πόλο συσπείρωσης όλων των απολυμένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα απ’ όλη, αν είναι δυνατόν, την Ελλάδα και σε χώρο διεκδίκησης θέσεων εργασίας αλλά και μάχης για μια προοδευτική αλλαγή στη χώρα.
Στο μεταξύ, την Παρασκευή (28/6), πλήθος κόσμου προσήλθε στο Ραδιομέγαρο, δίνοντας συνέχεια στον αγώνα για ενημέρωση και πολιτισμό, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι συζητήσεις και οι μουσικές εκδηλώσεις που  πραγματοποιήθηκαν στο χώρο.
iskra.gr
Σχόλιο Α.Α.: Αυτός είναι ο δρόμος, ο τρόπος καλύτερα για να φρενάρουμε τις φονικές τους "μεταρρυθμίσεις". Αλληλεγγύη όλων των πληττόμενων κοινωνικών ομάδων πρώτα, και μετά μαζί τους και όλοι αυτοί που έχουν ήδη πληγεί και αυτοί που έρχεται η σειρά τους. Η ΕΡΤ, έδειξε τον δρόμο, πως ο κοινός αγώνας, μόνο νίκες φέρνει!
anemosantistasis

Δεν υπάρχουν σχόλια: