Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Έρχονται πλειστηριασμοί για 62.000 ακίνητα

“ 50.000 δανειολήπτες, των οποίων τα δάνεια βρίσκονται στο «κόκκινο» και περίπου 62.000 ακίνητα αναμένεται να βγουν στο «σφυρί», εφόσον ψηφιστεί η λήξη της απαγόρευσης για διενέργεια πλειστηριασμών, σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος». ”
50.000 δανειολήπτες, των οποίων τα δάνεια βρίσκονται στο «κόκκινο» και περίπου 62.000 ακίνητα αναμένεται να βγουν στο «σφυρί», σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος».
Για τους συγκεκριμένους δανειολήπτες, έχουν εκδοθεί κατά τη διάρκεια των έξι τελευταίων, διαταγές πληρωμής και εφόσον ψηφιστεί η λήξη της απαγόρευσης για διενέργεια πλειστηριασμών, οι δανειολήπτες θα βρεθούν στην «πρώτη γραμμή» του κινδύνου. Ανάμεσα στα περίπου 62.000 ακίνητα βρίσκονται κατοικίες, γραφεία, επαγγελματικές στέγες, καταστήματα, εξοχικά. Αυτά τα ακίνητα, αναμένεται να οδηγηθούν στο «σφυρί» από την πρώτη κιόλας μέρα του 2014, αν απελευθερωθούν οι πλειστηριασμοί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, τραπεζικές πηγές σημειώνουν ότι αυτά τα «κόκκινα» δάνεια είναι επιχειρηματικά, καταναλωτικά και στεγαστικά με τα 26.000 δάνεια να είναι στεγαστικά και να έχουν προσημειωμένη την πρώτη και κύρια κατοικία.
periodista.

Δεν υπάρχουν σχόλια: